German
English

Restaurant-Pictures

Meat dishes

Chestnut saumagen and bratwurst

on sauerkraut and fried potatoes

14,50 €

Ragout from the stag

with red cabbage and napkin dumplings

17,40 €

Steak of the Iberian Acorn

on grilled vegetables, pommes macaire

21,00 €

Lammcarre

on grilled vegetables and rosamand potatoes

25,50 €

Palatine Rumpsteak

with fried onions or herb butter

19,50 €

Tender Beef Fillet

with a pepper cream sauce, grill potatoes

29,00

fish

Filet of wolffish fried in maisgries

on oven vegetables and potato basil

19,50 €

Variation of noble fish

(Dorade, Salmon, Zander and Prawns)

23,50 €

Vegetarian dishes

Tagliatelle á la Puttanesca

with dried tomatoes, capers and olives

10,40 €

Picatta from the eggplant

on fine vegetable paste

11,60 €

children's meals

children Schnitzel

with fries

7,50 €

Pasta

with tomato sauce

6,00 €

Chicken nuggets

with fries

6,90 €

desserts

Café Courmand

small dessert variation with a cup of espresso

6,80 €

Warm chocolate cake

on cinnamon apricot ragout

7,20 €

Smal mousse au chocolat

served in the glass

5,40 €

Two sorbets

on wine cellar

6,20 €

Vorspeisen und Suppen

Apfel-Selleriesüppchen

mit Croutons

6,50

Kürbiscremesuppe

mit Steierischem Kernöl

6,50 €

Kraftbrühe vom Rindstafelspitz

mit eigener Einlage

5,80 €

Knackige Salatvariation

mit gebackener Ziegenkäsepraline

9,00 €

Carpaccio vom Kokkaidokürbis

mit Rosmarinhonig, Feldsalat und Walnüssen

9,80 €

Gegrillte Garnele und Jakobsmuschel

auf Pastinakenpüree und Minze

13,80 €

Knackiger Vorspeisensalat

mit Croûtons

5,00 €